Katja Herbers pakt rol in Westworld seizoen 2

13 juli 2017 11:00

Na haar optreden in het laatste seizoen van The Leftovers, heeft Katja Herbers ("Divorce") weer een rol te pakken in een HBO-productie. Ze is te zien in het tweede seizoen van sciencefictionwestern Westworld. Ze speelt vaste gast Grace die tijdens haar laatste bezoek aan het futuristische pretpark moeilijke tijden beleeft door de problemen waarin Westworld verkeert.

Herbers is het derde nieuwe gezicht voor seizoen 2. Eerder werden Talulah Riley ("Doctor Who") en Louis Herthum ("True Blood") gepromoveerd tot series regular na hun optreden in seizoen 1. Herbers is bezig een indrukwekkende carriƩre aan het op te bouwen, zo was ze al te zien in The Americans, The Leftovers en Manhattan. Ook is ze naast Paul Bettany ("Iron Man") te zien in de nieuwe serie Manhunt: Unabomber van Discovery Channel. Daarin speelt ze de vrouw van de beruchte terrorist Ted Kaczynski (Bettany).

Deze maand gaat het tweede seizoen van Westworld in productie en wordt er tijdens Comic-Con volgende week in San Diego een update verwacht. Het tweede seizoen van Westworld is medio 2018 te zien.21 november 2017 11:12
Arrow, Supergirl en The Flash crossover "Crisis on Earth-X" trailer
De volgende vierdelige DC crossover van The CW komt over een week op de buis....
17 november 2017 16:05
Nieuwe Punisher trailer
De zesde Netflix-Marvelserie is vanaf vandaag te zien op de eerder genoemde s...
16 november 2017 15:36
The Blacklist neemt afscheid van origineel castlid
SPOILER! Dit nieuwsbericht bevat informatie over de 8e aflevering 'Ian Garve...
14 november 2017 16:52
Lord of the Rings-serie in de maak bij Amazon
Amazon heeft afgelopen maandag bekend gemaakt dat het de rechten heeft verkre...