Katja Herbers pakt rol in Westworld seizoen 2

13 juli 2017 11:00

Na haar optreden in het laatste seizoen van The Leftovers, heeft Katja Herbers ("Divorce") weer een rol te pakken in een HBO-productie. Ze is te zien in het tweede seizoen van sciencefictionwestern Westworld. Ze speelt vaste gast Grace die tijdens haar laatste bezoek aan het futuristische pretpark moeilijke tijden beleeft door de problemen waarin Westworld verkeert.

Herbers is het derde nieuwe gezicht voor seizoen 2. Eerder werden Talulah Riley ("Doctor Who") en Louis Herthum ("True Blood") gepromoveerd tot series regular na hun optreden in seizoen 1. Herbers is bezig een indrukwekkende carriƩre aan het op te bouwen, zo was ze al te zien in The Americans, The Leftovers en Manhattan. Ook is ze naast Paul Bettany ("Iron Man") te zien in de nieuwe serie Manhunt: Unabomber van Discovery Channel. Daarin speelt ze de vrouw van de beruchte terrorist Ted Kaczynski (Bettany).

Deze maand gaat het tweede seizoen van Westworld in productie en wordt er tijdens Comic-Con volgende week in San Diego een update verwacht. Het tweede seizoen van Westworld is medio 2018 te zien.04 augustus 2017 17:44
Nieuwe vijand voor DEA in trailer voor Narcos seizoen 3
In de finale van het tweede seizoen van Narcos eindigde de jacht van de DEA m...
02 augustus 2017 13:19
Trailer voor nieuwe Netflixserie Mindhunter
Over twee maanden komt Netflix misschien wel met hun nieuwste kijkcijferkanon...
26 juli 2017 09:26
Nieuwe kostuum van Arrow's Black Canary onthult
Met de dood van Laurel Lance (Katie Cassidy, "Melrose Place") in het 4e seizo...
24 juli 2017 12:37
Het is oorlog tussen de hosts en mensen in trailer voor Westworld seizoen 2
Een nieuwe dag, dus een nieuwe trailer vanuit San Diego Comic-Con. HBO heeft ...