Katja Herbers pakt rol in Westworld seizoen 2

13 juli 2017 11:00

Na haar optreden in het laatste seizoen van The Leftovers, heeft Katja Herbers ("Divorce") weer een rol te pakken in een HBO-productie. Ze is te zien in het tweede seizoen van sciencefictionwestern Westworld. Ze speelt vaste gast Grace die tijdens haar laatste bezoek aan het futuristische pretpark moeilijke tijden beleeft door de problemen waarin Westworld verkeert.

Herbers is het derde nieuwe gezicht voor seizoen 2. Eerder werden Talulah Riley ("Doctor Who") en Louis Herthum ("True Blood") gepromoveerd tot series regular na hun optreden in seizoen 1. Herbers is bezig een indrukwekkende carriére aan het op te bouwen, zo was ze al te zien in The Americans, The Leftovers en Manhattan. Ook is ze naast Paul Bettany ("Iron Man") te zien in de nieuwe serie Manhunt: Unabomber van Discovery Channel. Daarin speelt ze de vrouw van de beruchte terrorist Ted Kaczynski (Bettany).

Deze maand gaat het tweede seizoen van Westworld in productie en wordt er tijdens Comic-Con volgende week in San Diego een update verwacht. Het tweede seizoen van Westworld is medio 2018 te zien.23 juli 2017 11:55
Spookachtige trailer voor tweede seizoen Stranger Things
Het eerste seizoen van Stranger Things stond bol van de verwijzingen naar hor...
22 juli 2017 12:25
The Walking Dead seizoen 8 trailer
AMC lanceerde gisteravond tijdens Comic-Con de eerste trailer voor seizoen 8 ...
20 juli 2017 12:26
Makers Game of Thrones onthullen hun nieuwe serie
Showrunners David Benioff en Dan Weiss van Game of Thrones hebben de plannen ...
20 juli 2017 12:08
The Walking Dead seizoen 8 in oktober te zien
Seizoen 8 van The Walking Dead heeft een premièredatum: 22 oktober. Dat heeft...