Productie laatste seizoen House of Cards van start in 2018

05 december 2017 15:41

Het zesde en tevens laatste seizoen van de populaire Netflix-serie House of Cards gaat in het begin van 2018 in productie. Het laatste seizoen zal het zonder Kevin Spacey moeten stellen waardoor Robin Wright de hoofdrol overneemt. Wright's personage - Claire Underwood - heeft in de loop van de seizoenen een steeds grotere rol gekregen waardoor een "overname" niet geheel uit het niets komt.

Dat Spacey uit de serie wordt geschreven komt doordat er meerdere beschuldigingen aan het adres van de acteur zijn vanwege seksueel wangedrag. Deze aanklachten startten allemaal toen Anthony Rapp ("Star Trek: Discovery") eind oktober aangaf door Spacey te zijn aangerand. Netflix heeft als gevolg van deze beschuldigingen besloten om de samenwerking met de 58-jarige acteur te beƫindigen.

Dat de serie Ć¼berhaupt verder gaat zonder Spacey's personage - Frank Underwood - is niet geheel onverwacht. In het boek waarop de serie gebaseerd is, wordt het personage waarop Frank Underwood is gebaseerd, gedood.

Het zesde seizoen van House of Cards zal 8 afleveringen bevatten. Wanneer de serie te zien zal zijn, is nog niet bekend.


08 december 2017 08:58
Ilse DeLange krijgt rol in Nashville
Ilse DeLange zal in het nieuwe seizoen van Nashville te zien zijn. Dit heeft ...
07 december 2017 14:26
Mindhunter krijgt 2e seizoen
Netflix heeft bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt van de thriller M...
05 december 2017 15:41
Productie laatste seizoen House of Cards van start in 2018
Het zesde en tevens laatste seizoen van de populaire Netflix-serie House of C...
04 december 2017 13:14
Stranger Things krijgt 3e seizoen
De Netflix-serie Stranger Things keert terug voor een derde seizoen. Zeker nu...