Productie laatste seizoen House of Cards van start in 2018

05 december 2017 15:41

Het zesde en tevens laatste seizoen van de populaire Netflix-serie House of Cards gaat in het begin van 2018 in productie. Het laatste seizoen zal het zonder Kevin Spacey moeten stellen waardoor Robin Wright de hoofdrol overneemt. Wright's personage - Claire Underwood - heeft in de loop van de seizoenen een steeds grotere rol gekregen waardoor een "overname" niet geheel uit het niets komt.

Dat Spacey uit de serie wordt geschreven komt doordat er meerdere beschuldigingen aan het adres van de acteur zijn vanwege seksueel wangedrag. Deze aanklachten startten allemaal toen Anthony Rapp ("Star Trek: Discovery") eind oktober aangaf door Spacey te zijn aangerand. Netflix heeft als gevolg van deze beschuldigingen besloten om de samenwerking met de 58-jarige acteur te beƫindigen.

Dat de serie Ć¼berhaupt verder gaat zonder Spacey's personage - Frank Underwood - is niet geheel onverwacht. In het boek waarop de serie gebaseerd is, wordt het personage waarop Frank Underwood is gebaseerd, gedood.

Het zesde seizoen van House of Cards zal 8 afleveringen bevatten. Wanneer de serie te zien zal zijn, is nog niet bekend.


19 juni 2018 08:21
Lucifer krijgt 4e seizoen!
Nadat FOX de stekker uit de Lucifer had getrokken heeft Netflix besloten om d...
16 mei 2018 10:56
Luke Cage seizoen 2 trailer
Door het overweldigende succes dat Marvel momenteel heeft in de bioscoop, zou...
08 mei 2018 08:29
GLOW seizoen 2 trailer
Vorig jaar kwam Netflix met de verfrissende nieuwe serie GLOW (aka Gorgeous L...
08 februari 2018 12:50
Jessica Jones seizoen 2 trailer
De meest grofgebekte "superheld" van het MCU is binnenkort te zien voor 13 fo...